Uitrusting

Ondergrondse garage

Elke appartement heeft toegang tot de ondergrondse garage en beschikt over een autostaanplaats met mogelijkheid tot opladen van elektrische wagen (individueel gekoppeld aan de teller appartement)

Fietsenstalling

Elk appartement heeft toegang tot een fietsenstalling in de garage. Deze fietsenstalling is afgesloten met een grilwerk en enkel toegangkelijk voor de bewoners van het gebouw.

Kelder

Een ruime kelder van 7m2 is beschikbaar per appartement. De kelders zijn voorzien van een centraal lichtpunt en hebben een individueel stopcontact. De kelders zijn vergrendelbaar. 

Liften

Een lift is aanwezig in het gebouw en geeft toegang tot de garage’s en elk verdiep van het gebouw. De liften zijn zeer stijlvol en modern van concept.

Inkomhal

De inkomhal werd speciaal ontworpen om het gevoel van thuiskomen te maximaliseren. Elk appartement heeft zijn eigen brievenbus en er is een centraal video/parlofoon-systeem aanwezig.

Technisch lokaal

Elk appartement heeft individuele tellers voor elektriciteit, water en aardgas. De tellers staan centraal opgesteld in een technisch lokaal in de ondergrondse garage. 

Garagepoort

De garagepoort is bedienbaar via een afstandsbediening en met een sleutel. Er werd op gelet om een zeer geluidsarme motor te voorzien alsook werd er isolatie aangebracht tegen de wanden waar de poort is ingeplant.

Reiniging

De gemeenschappelijke delen worden om de week gereinigd door een professionele reinigingsfirma. De ondergrondse garage wordt om de 6 maanden industrieel gereinigd.